WordPress Theme - Pastel - for artist Cristiana Palos

In timp ce imi cautam inspiratia, am dat peste niste situri care mi-au placut foarte mult si te invit sa le descoperi: Kaneko, Armazem Criativo, Julia Potato si Andre Vicente Goncalves, tipul ale carui ferestre sunt peste tot ( si pe buna dreptate ). Ca tendinte vad organizarea pe orizontala, imagini mari ( si de calitate ), fonturi bold si CSS3 din plin.

Dar “Pastel” imi sugereaza tocmai contrariul, asa ca m-am dus intr-o zona minimalista, usor diafana, cu fonturi cuminti si imagini mai mici, ca sa pot cuprinde mai multa informatie. Sigur, au ramas lucruri de imbunatatit – nu sunt sigura de fontul titlului, trebuie lucrat la paginatie, inca nu este responsive in totalitate, puteam sa experimentez mai mult cu style.css. Dar las ultima parte pentru situl meu, unde am in totalitate mana libera 😀

Deocamdata sunt bucuroasa ca l-am prezentat lumii cu onestitate – cu calitati si defecte. Si important e sa creasca frumos si echilibrat. Spre incheiere nu am sa-l citez pe Bruce Lee ( de data asta ), ci pe Kiyosaki: “Freedom is more important than security”. Sa ai saptamana minunata!