Și chiar lângă nostalgia inocentă a copilăriei se află beatitudinea trupului tânăr și zvelt cu care îmi place să seduc. Parcă nu e plăcere mai mare decât a stârni poftele trupești în celălalt. Ca mai apoi să amâni extazul cu un pretext găsit la întâmplare. Clipa asta dintre plăcere dusă la paroxism și durere imaginară este sublimă, o nestemată fără de preț într-un cufăr cu perle și pietre de lapis lazuli. Cu vârful limbii să-i spui că trebuie să pleci, fără să-i șoptești numele, sau să-i strecori numărul de telefon. Absitul e un surogat strepezit pe lângă un orgasm.

B-69-SEX. Îți vine să râzi când vezi mașinile astea țipătoare. S-a întrerupt orice romantism, orice privire frugală, orice subînțeles timid. Băieții urmăresc productivitatea, statisticile, campionatele, golurile și cartonașele roșii. Time is money. Nu e nevoie de introducere, trecem direct la încheiere, astăzi fac antrenament pe teren; nu reușesc să ajung la sala de sport. Ok, putem să glumim pe seama schimbătorului de viteze sau a pantalonașilor din spandex, dar dragule, cam atât.

Mie îmi plac sărutările lungi. Vreau să prelungesc gustul începuturilor, mâna ta peste spatele meu gol, genele mele peste obrazul tău alb, o clipă de veșnicie curge prin atingerea mâinilor. Muzica se estompează. Mi-e mintea goală și nu aud decât emoția primului sărut, inima mi se oprește inspirând parfumul pielii tale. Cu degetele reci, îmi dai deoparte o șuviță de par și mă săruți subtil pe gât. Simt că forma buzelor tale s-a încrustat în pielea mea pentru o secundă. Imagini fugare se rotesc în spatele tău, ochii tăi în ochii mei rostesc mai mult decât cuvintele ar putea vreodată spune.

Hai să mai dansăm. Șoldurile mi se mișcă voluptos; îmi place mult melodia asta. Simt cum viața mi se adună în stern și momentul ăsta va rămâne scris în filele amintirilor. Vraja începe să-și risipească puterile, chiar dacă gândurile încă ni se întrepătrund. Dansăm și ne contopim în umbre, răsucindu-ne și umplând golurile. Sunt încet, încet, copleșită de sunete, de efervescența lumii de dincolo. Mă strângi de mână cu un semn de întrebare, dar eu îți mulțumesc sublim pentru această seară.

Cover photo by Bennie Lukas Bester / Pexels