alexandralavrente (15) alexandralavrente (16) alexandralavrente (1) alexandralavrente (2) alexandralavrente (4) alexandralavrente (5) alexandralavrente (7) alexandralavrente (6) alexandralavrente (9) alexandralavrente (10) alexandralavrente (13) alexandralavrente (14)

Joi seara am facut bagajele si am plecat mai intai sa ne racorim spre Gastrobar. Locul este o fosta fabrica cu priveliste spre Dambovita. Contrastul dintre peretii smirgheluiti si plantele agatatoare e tocmai un oximoron pe gustul meu. Nu erau locuri cand am ajuns, dar ne-am bucurat mult de linistea noptii, de ghirlandele cu becuri simetrice, sclipiciul ce se intindea pe podeaua de lemn, ca si cum o piñata sarbatorise intai iunie.

Am coborat scarile si am plecat spre Galati; la doua dimineata parcam în fata blocului. Dis de dimineata am baut o cafea aromata si am plecat spre casa bunicilor. Stiam ca voi intalni trandafiri in floare, dar gradina era ca rupta din rai. A plouat peste pamantul insetat si noi ne-am desfatat cu mirosul proaspat al trandafirilor de dulceata, verdele odihnitor si aerul molatec de tara.